zondag 24 januari 2010

Forever Forever


Beste lezers en luisteraars,

Groooooot nieuws. We hebben ons voorgoed verloren in de mysterieuze digitale wereld van het internet-shoppen.
Voor afgelopen vrijdag waren wij nog altijd maagden op het gebied van de internetshop (behalve ooit enkele paar schoenen op de H&M-site, maar dat telt niet mee want deze is niet gevestigd in het buitenland). En nu is het dan eindelijk zover.
We hadden de datum al ver van te voren in onze agenda geschreven met dubbele onderstreping. Samen met onze lieftallige vriendin E. (die net als ons nog een internet-shop-groentje bleek) hebben we achter onze MacBook plaatsgenomen en toen kon het digitale shoppen beginnen.
Ons oog viel op de site www.forever21.com en we waren hopeloos verloren tussen de vele paginga's vol high heels en kleurige jurkjes en rokjes. Onze hersenen konden de vele informatie niet aan en we sloegen op tilt. Zeker omdat forever21 zich in Amerika bevindt en aangezien de dollar op het moment een stuk goedkoper staat dan de euro hadden we veel meer te besteden dan dat we op het 1e gezicht dachten.
Twee en een half uur later kon paplief zijn creditcard nummer invullen en was onze bestelling verzonden. De verzendkosten waren nog een aardige domper, maar wij en onze portomee hebben het overleefd. En nu is het wachten op het pakketje!

We houden je op de hoogte met het laatste nieuws!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten