vrijdag 15 januari 2010

Outfits

Stel je voor:
Nieuwe outfit, je wilt helemaal de blits maken op school dus opgetogen stap je het schoolplein op met je nieuwe schoenen/jurkje/jas/tas/kapsel. En dan sta je oog in oog met je het meisje die precies dezelfde schoenen/jurkje/jas/tas/kapsel draagt! Serieus dilemma, help!
Maar goed, de volgende dag is het weer vergeten. Dat gaat anders bij de heuse sterren. Wanneer zij een en dezelfde outfit dragen op de rode loper of bij een exclusieve premiere zijn ze nogal de lul. Want wie staat de outfit het best?
Oordeel zelf:
Rachel Bilson vs Molly Sims.
Deze print als jurkje of toch voor als rok? Mijn voorkeur gaat naar Sims. Het zwarte jasje maakt de outfit af terwijl bij Rachel het nogal een lap stof is geworden. De enkellaarsjes hakken haar benen er ook een beetje af.
Penelope Cruz v.s Dita von Teese
Twee klassieke potloodjurkjes. Met geruite print. Persoonlijk vind ik von Teese met die witte panty en snoepige schoentjes het best gekleed.
Miley Cyrus v.s Monica Cruz
Het jurkje bij Miley is een stuk korter, ze showt een mooi paar benen. Bij Cruz wordt het meer een streng juffen pakje. Maar Monica's haar is goed gedaan!

Kelly Osbourne v.s Emma Thompson
Die schouders! Pracht werk. Maar de riem is nou niet echt matching. Dan kies ik liever voor de zwarte panty met platte nette schoenen eronder.
Keira Knightley v.s Blake Lively
Zelfde jas. De stoere boots van Keira zijn leuker maar het hoedje van Blake is echt zo gaaaf.

Blake Lively v.s Victoria Beckham
Mooie jurk, heuse LBD. Maar die dunne stelten die er bij Beckham onder uit steken... naaaah doe maar niet.
Ashley Greene v.s Nicky Hilton
Onze favoriet: de Fake Fur. lekker gewaagd met luipaard print. Op een kort rokje of toch een boyfriend pants. Allebei succes verzekerd. Maar wat dacht je dan met zo'n fur!
Audrina Patridge v.s Khloe Kardashian
Beide schoeisel waardeer ik niet echt. Maar de chanel belt van Khloe daar in tegen.. Me like!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten